Contact

Ik ben in de regel erg benaderbaar, maar bellen heeft weinig zin. Dat komt omdat mijn hoofd sneller gaat dan de informatie die door de telefoon komt, en dan raak ik de draad kwijt. Daar hebben we allebei niet zoveel aan, dus. Appen of mailen daarentegen wél. Meestal heb je binnen 5 minuten antwoord. Probeer maar eens.

Mocht het toch niet lukken, dan kun je Joan ook proberen. Joan is de filter tussen mij en de ‘normale’ wereld. Ze beheert mijn agenda als een schooljuf waar iedereen naar luistert. Zelfs ik. Je bereikt haar 24/7 (wie het op dat moment dan ook is) via support@herbertvanhoogdalem.nl

Gaat het over geld? Daar wil ik niks mee te maken hebben, dat leidt af van Scheppen. Van de Magie. Ik moet lekker in de zandbak mooie dingen maken en bedenken – achter ballen aanrennen. Dus dat heb ik uit handen gegeven, aan terzake kundige lieden. Zij zitten als een bok op de haverkist, achter mijn centen aan. En achter die van jou, mocht dat nodig zijn. Vragen daarover? Mail even naar administratie@herbertvanhoogdalem.nl

Oh ja, ik ben nogal ambulant – altijd onderweg. Je vindt me in de bekende ‘hot spots’ in Amsterdam & Haarlem, in de auto, bij klanten of in een vliegtuig om te ontdekken waar ter wereld ik me nu eens thuis zou voelen. Dat is trouwens de helft van de maand in het prachtige Velp, waar ik woon en werk in het voormalige Kapucijnenklooster Emmaüs. Lekker rustig, van niemand last. Oh ja: voor coachingsgesprekken in het Noorden van Nederland, ben je welkom in mijn man cave, waar ik ook graag zit te schrijven. In de verloren uurtjes.

Dat is overigens een voormalig gesticht – en daarmee hebben een hoop mensen toch nog bijna hun zin gekregen. Bijna, zei ik.