Ik was tot nu toe nooit zo onder de indruk van ‘opleidingen’ in mijn ‘vak’. Je hebt het, of je hebt het niet. En als je het wel hebt, moet je gewoon f.cking hard werken, goed opletten, afkijken van je helden, scherp blijven, alles willen weten, altijd alles Anders Bekijken, en er héél, héél veel voor opgeven.

De meeste leerlingen die ik ooit begeleidde die van een school kwamen, daar was ik het eerste half jaar bezig ze alles af te leren wat ze ooit geleerd hadden. Maar soms ontmoet je mensen die net zo denken als jij, en die vervolgens het lef en de liefde hebben om wél een ‘school’ op te zetten zoals het eigenlijk hoort.

Ik noem ‘een’ Koen Thewissen. Ik hoorde ooit zijn gedachtegoed, en mocht ooit een lichting van de Belgian Advertising School een uurtje vermaken. Met wat her en der opgedane inzichten, en wat terloops bedachte campagnes. Het viel me op dat deze mensen nu al getrained worden in luisteren, opletten, initiatief nemen, je aan afspraken houden én netwerken.

Hulde.

Ze hebben nu een nieuwe website. Dus die wil ik graag even promoten. Al is het maar voor het aller-, alleronderste gedeelte.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

 

Ik was tot nu toe nooit zo onder de indruk van ‘opleidingen’ in mijn ‘vak’. Je hebt het, of je hebt het niet. En als je het wel hebt, moet je gewoon f.cking hard werken, goed opletten, afkijken van je helden, scherp blijven, alles willen weten, altijd alles Anders Bekijken, en er héél, héél veel voor opgeven.

De meeste leerlingen die ik ooit begeleidde die van een school kwamen, daar was ik het eerste half jaar bezig ze alles af te leren wat ze ooit geleerd hadden. Maar soms ontmoet je mensen die net zo denken als jij, en die vervolgens het lef en de liefde hebben om wél een ‘school’ op te zetten zoals het eigenlijk hoort.

Ik noem ‘een’ Koen Thewissen. Ik hoorde ooit zijn gedachtegoed, en mocht ooit een lichting van de Belgian Advertising School een uurtje vermaken. Met wat her en der opgedane inzichten, en wat terloops bedachte campagnes. Het viel me op dat deze mensen nu al getrained worden in luisteren, opletten, initiatief nemen, je aan afspraken houden én netwerken.

Hulde.

Ze hebben nu een nieuwe website. Dus die wil ik graag even promoten. Al is het maar voor het aller-, alleronderste gedeelte.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen